WebÁruház WebNagyker



 
Részletes patron- és tonerkereső
Nyitvatartás Hétfő - Péntek: 9:00 - 17:00 (061) 422-0394

Házhoz szállítás bármely magyarországi címre

Bruttó 30.000 Forint alatti rendelés esetén 1990 Forint,
Bruttó 30.001 - 59.999 Forintig 1490 Forint,
Bruttó 60.000 Forint felett INGYENES
* kivétel speciális szállítást igénylõ termékek



 

Erjesztő, fermentáló - Vegital, (BNK02-1)

Webes ár

A weben szinte mindig olcsóbb! Kérjük vedd figyelembe, hogy az itt látható ár online vásárlásra vonatkozik. Ha a boltunkban vásárolod meg a terméket, akkor előfordulhat eltérés, az itt látható árhoz képest.

Ár: regisztráció után


Hűtővel ellátott multifunkcionális fermentáló, erjesztő készülék - barna - Az 1,2 liter űrtartalmú, hűtővel ellátott, multifunkcionális fermentáló készülék Magyarországon egyedülállónak számít. Ezzel a különleges, de nagyon egyszerűen működtethető készülékkel...
Szállítás esetén előzőleg e-mailban értesítést küldünk. (A szállítás várható legkésõbbi ideje: 2024-05-27)

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban? Vagy telefonon rendelnél? (061) 422-0394

Utolsó frissítés:
2024-05-15 03:30:38


 


Ajánlott termékeink

Fagylaltkészítő kompresszoros - Camry, CR4481


Fagylaltkészítő kompresszoros - Camry, CR4481
Ár: regisztráció után
- Teljesítmény 90 - Kapacitás 0,7L - Házi fagylalt vagy sorbet  készítés akár 30 perc alatt - 2 szintü fagyasztó funkció - Tapadás mentes kontíner - könnyen tisztítható - Érintő gombos kezelő felület-mérőpohár, gombóc kanál illetve spatula a csomagolsában.


 

 

Fagylaltkészítő - Cuisinart, ICE40BCE


Fagylaltkészítő - Cuisinart, ICE40BCE
Ár: regisztráció után
Fagylalt gép két tartállyalCUICE40BCEFagylalt, fagyasztott desszert és ital készítésére alkalmas gép   - 50W teljesítmény- 2 x 1 literes tartály (akár két különböző ízű fagylalt elkészítéséhez)- rozsdamentes acél kivitel- dupla, kettős szigetelésű tálak-


 

 

Fagylaltkészítő - Cuisinart, ICE31GE


Fagylaltkészítő - Cuisinart, ICE31GE
Ár: regisztráció után
Készítsen édes emlékeket a Cuisinart Fagylalkészítőjével akár 25 perc alatt! Krémes fagylalttól a gyümölcsös sorbetig, a fagyasztott joghurton át, számtalan lehetőség, számtalan kreatív ötlet.  A keverékektől kezdve a friss gyümölcsig vagy a csokoládéig az íz


 

 

Jégkocka készítő - Camry, CR8073


Jégkocka készítő - Camry, CR8073
Ár: regisztráció után
- Jég Kapacitás 12kg/24óra - Víztartály 2,2L - Zajszint 70dB - Méret : 24,9x36x32,7 - Teljesítmény : 0,8A - Fagyasztó telj. :


 

 


Vásárlói vélemények

Gyorsaság: 5.5 / 6
Elégedettség: 5.5 / 6
Minőség: 5.3 / 6

"Nagyon tetszett: karácsony előtti rendelésemnél maguktól külön rákérdeztek, hogy nem baj-e ha csak januárban érkezik a termék. Jólesett a külön figyelmesség, még ha egy létráról is volt szó. Amin lehetne lenne javítani, hogy a rendelés két külön csomagban jött de csak az egyik tracking kódját küldték el email-ben. Ez alapesetben nem probléma, de a két csomag eltérő mérete miatt két külön futár hozta a két csomagot. "
2018-02-05

"Gyors szállítás, és segítőkész ügyfélszolgálat."
2017-12-24

"Karácsony ellenére 2 nap alatt megérkezett az áru."
2017-12-25


Hűtővel ellátott multifunkcionális fermentáló, erjesztő készülék - barna

- Az 1,2 liter űrtartalmú, hűtővel ellátott, multifunkcionális fermentáló készülék Magyarországon egyedülállónak számít. Ezzel a különleges, de nagyon egyszerűen működtethető készülékkel állati tejből éppúgy készíthető tejföl, kefir vagy joghurt, mint tejmentes alapanyagokból (pl: rizs-, mandula-, kókusz, vagy kesu"tejből").
- Ugyan csak kiválóan alkalmas a készülék különböző zöldség-, vagy gyümölcs alapú erjesztett ételek (pl: kimchi, natto, különféle savanyúságok) és italok (pl: rizsbor, azaz szaké) előállítására is. 
- Így tehát nemcsak azoknak ajánljuk a készüléket, akik nem fogyasztanak tejtermékeket, hanem azoknak is, akik egyszerűen csak frissen szeretnének erjesztett ételeket fogyasztani!
- A fermentált ételekhez csak a gépre van szükségünk, illetve az erjesztéshez szükséges baktérium kultúrára, amelyet már a webshopunkban is beszerezhettek hozzá:

- Joghurt, tejföl (mezofil), kefir baktérium kultúra
- Sajtkultúrák: krémsajt, fetasajt, gyúrtsajt, parmezán stb.
- Zöldség- és gyümölcs erjesztő kultúrák
- Ha gabona alapú tejhelyettesítőből szeretnél készíteni erjesztett italt/ételt, akkor szükséged lehet még kalcium-kloridra is, amelyet szintén megvásárolhatsz nálunk.

A készülék jellemzői:

- pontos, folyamatos fermentáció
- teljes felületű hőszigetelés
- egyenletes fermentációs hőmérséklet
- digitális kijelző
- programozható fermentációs idő
- automatikus kikapcsolás funkció
- automatikus átváltás erjesztésről hűtésre
- beépített elektronikus hűtőrendszer
- hangtalan működés
- rendkívül egyszerű használhatóság és könnyű tisztíthatóság

A készülék többek közt az alábbi ételek és italok elkészítésére szolgál:

- Tej alapú, vagy tejmentes joghurt, kefir, tejföl, sajtalapok
- Erjesztett zöldségek, gyümölcsök, savanyúságok
- Natto (erjesztett szójabab)
- Kimchi (fokhagymás-chilis erjesztett kínai kel)
- Erjesztett italok, rizsbor (szaké)

Mi is az a fermentálás - általánosságban?

- A fermentáció (más néven erjesztés) egy olyan kémiai folyamatot jelöl, amelyben valamilyen szerves anyagot enzim hatásnak kitéve lebontunk. Ez történhet baktériumok, penészek vagy élesztőgombák segítségével.


Mi történik ilyenkor?
 
- A mikrobák az általuk előállított, vagy a táplálékban már meglévő fermentumok (enzimek) segítségével viszik végbe az erjedést. A mikroorganizmusok ugyanis úgy termelnek energiát élettevékenységükhöz, hogy lebontják a szénhidrátokat.
- A leggyakoribb erjedések az alkoholos, tejsavas, ecetes, vajsavas és az acetonos. Erjedéssel állíthatunk elő tejfölt, kefirt, joghurtot, vagy például bort, sört, sőt, antibiotikumokat is (például a penicillint).
- A fermentáció során keletkezett végtermék tehát ehető, sőt, kimondottan tápláló, és rendkívül egészséges is, hiszen jótékony hatással van a bélműködésre, a tápanyagok felszívódására!
- A Vegital fermentáló gépe azért számít különlegesnek a hazai piacon, mert segítségével - és akár Vegital növényi italkészítő gépeivel elkészített tejszín-helyettesítők felhasználásával - készíthetünk növényi „tejfölt”, „kefirt”, „joghurtot”, amelyeket a munkafolyamat végén még le is hűt a gép!
- Így, ha valaki reggel hideg kókuszjoghurtot akar enni, előző este csak beállítja a szükséges programot, a fermentálás végén a finomság lehűl kb 4-6 fokra, (ezt a hőfokot 24 órán át meg is tartja a készülék), tehát nem kell attól félni, hogy túlfermentálódik, megromlik a vágyott étel, ital.
- Sőt! Nemcsak magokból, hanem tejekből is elkészíthetőek az ételek, ezért nemcsak laktóz-érzékenyeknek, vegánoknak vagy paleósoknak ajánljuk, hanem mindenkinek, aki tartósítószer nélküli, friss erjesztett finomságokra vágyik!


És, hogy miben áll a készülék „multifunkcionalitása”?

- Zöldségeket, gyümölcsöket, és ezek ital változatait is elkészíthetjük vele! Itt megemlítendő a koreaiak nemzeti étele, a kimcsi is (melyről köztudomású, hogy majdnem kikiáltották a madárinfluenza leghatékonyabb ellenszerének 2005-ben).
- A kimcsi kiváló példája az évezredekre visszanyúló fermentált ételfogyasztás hagyományának.
- A kimcsi egy retekből, káposztából, s egyéb zöldségekből álló étel: kalóriatartalma alacsony, rosttartalma magas (diétázóknak már ezen ismérvek miatt is remek választás!), és egyfajta „szupertápláléknak” is nevezhető, mert tele van A-, B-, C-vitaminnal, és olyan baktériumokkal, amelyek a bélflórára jótékony hatással vannak.

- Ebből már a fermentálás egy újabb remek tulajdonságára is rávilágíthatunk: ez egy olyan tartósítást is jelent, amely során nem használunk káros adalékokat, s mivel nem éri az ételt sem túl magas, sem túl alacsony hő, így nem tűnnek el belőle az értékes vitaminok, enzimek sem!
- És, ha már szóba jött a bélflóra-regeneráció: akiknek van valamilyen élelmiszer-allergiája, vagy candidiasisban szenved, annak nagyon fontos, hogy sok erjesztett ételt juttasson a szervezetébe. Ha valaki fogyaszt tejterméket, akkor a hagyományos tejtermékek közül a kefirt, joghurtot válassza – amelyet a Vegital fermentáló készülékével egyszerűen elkészíthet!
- A bélflórára jótékony hatással lévő baktériumok a fermentált zöldségekben is jelen vannak.
- A fermentált ételek előnyeihez tartozik, a szervezet savbázis egyensúlyának beállítása is. E „pufferolás” során a káros baktériumok nem tudnak megtelepedni, ami jó hírt jelenthet a candida gombától szenvedők számára.
- Ha szeretnéd látni, a fermentáló készüléket működés közben akkor kattints a képre!
- A youtube csatornánkon megnézheted hogy készül a kimchi, a kesu kefir, a rizs joghurt fermentáló készülékben.


Mellékelt tartozékok:

- Használati útmutató
- Rozsdamentes acél tartály, műanyag fedővel
- 4 db kerámia pohár, műanyag fedővel
- 2 db fermentáló tálca

Műszaki adatok:

- Űrtartalom  1,2 l
- Feszültség  230 V
- Frekvencia  50 Hz
- Teljesítmény  2-40 W
- Súly  3,4 kg
- Méret  250x250x200


További receptek, információk érhetők el:

- A Vegital, ahogy mi szeretjük elnevezésű zárt csoportunkban, ahova egyaránt szeretettel várjuk azokat, akik még a vásárlás előtt állnak, illetve azokat is, akik már rendelkeznek a készülékkel,
- A Vegital Youtube csatornáján sok recept videót találsz, amelyek segítenek a kezdetekben.



További információk

Webáruház cikkszám1000414468
GyártóVegital
Gyártói cikkszámBNK02-1
Garanciar szerint
Vonalkód6938207836853
Súly (kg)3
Magasság (mm)250
Szélesség (mm)260
Hossz (mm)370


Termékösszehasonlítások betöltése...

Garancia

A garancia részleteinek megjelenítéséhez kattints ide