WebÁruház WebNagyker



 
Részletes patron- és tonerkereső
Nyitvatartás Hétfő - Péntek: 9:00 - 17:00 (061) 422-0394

Fonendoszkóp Littmann Core digitális elektromos fekete, szivárvány fej 69 cm 8572

KIFUTOTT TERMÉK!


Ez a termék már nem kapható. Vannak azonban új termékeink, amik ehhez hasonlóak! A következő kategóriákban nézz szét:

Fonendoszkópok


Elképzelhető, hogy csak átmeneti, de tartósabb hiány van a termékből. Amint ismét elérhető lesz, ugyanitt rendelhetővé válik!

Legutóbb ezeket nézted



Vásárlói vélemények

Gyorsaság: 5.5 / 6
Elégedettség: 5.5 / 6
Minőség: 5.3 / 6

"A problémámat nagyon gyorsan és segítőkészen orvosolták. Köszönöm"
2014-01-12

"Segítőkész, korrekt ügyfélszolgálat!"
2014-01-11

"Patronok (ForUse) minősége szuper és a garancia is megfelelő (3 év). Időnként természetesen vannak bakik, mikor a patronok nem akartak kompatibilisek lenni, de talán ezek már megszűntek a régi verziószámú panelek kifutása miatt."
2014-01-13


A 3M ™ Littmann® CORE digitális fonendoszkóp a kristálytisztaság új szintjére emel, a Littmann kardiológiai fonendoszkóppok kiemelkedő akusztikájával, kényelmével és minőségével rendelkezik melyet az erőteljes digitális technológia tovább fokoz. Az olyan funkciók, mint a 40x-es erősítés¹ és az aktív zajcsökkentés segíthetnek abban, hogy nagyobb önbizalommal hallgasson. A 3M Littmann CORE fonendoszkóp kapcsolódik az intelligens eszközön található Eko szoftverrel² az adatok vizualizálása, rögzítése és megosztása érdekében.

Emelje a hallgatózást teljesen új szintre Az FDA által jóváhagyott 3M Littmann CORE fonendoszkóppal szabadon váltogathat az analóg és az erősített hallgatási üzemmódok között, így vizsgálatok során az igényeinek megfelelően hallgatózhat. A 3M által kifejlesztett hangolható membránt alkalmazó technológia lehetővé teszi, hogy a hallgatófejre kifejtett nyomás módosításának különféle frekvenciájú hangokat hallgathasson. Alacsony frekvenciájú hangok azonosításához érintse gyengéden, a magasabb frekvenciájú hangokhoz pedig kissé erősebben nyomja a hallgatófejet a beteghez. A puha szigetelésű füldugók minden fülhöz tökéletesen illeszkednek, így optimális kényelmet és kiváló hangzárást biztosítanak. A 3M Littmann CORE fonendoszkóp kompatibilis az Eko szoftverrel rendelkező iOS és Android készülékekkel, így lehetőséget biztosít 15, 30, 60 vagy akár 120 másodperces felvételek mentésére és annotálására egy biztonságos irányítópulton keresztül – mindezt a HIPAA követelményeinek megfelelően. Hozzon létre egy könyvtárat a szívhangok számára betegségkövetési vagy oktatási célokból, illetve osszon meg felvételeket munkatársaival biztonságosan. A 3M Littmann CORE digitális fonendoszkóp egy CORE digitális csatolmány és egy 3M Littmann Cardiology IV fonendoszkóp előzetesen összeállított kombinációja. Kérjük, olvassa el a megfelelő felhasználói kézikönyveket a használati utasításért. Felhívjuk figyelmét, hogy a 3M Littmann CORE digitális fonendoszkóp garanciális ideje 2 év, erre nem a Littmann Cardiology IV fonendoszkóp felhasználói kézikönyvében említett garancia időtartam vonatkozik, az ott leírt csak a külön, Littmann Cardiology IV fonendoszkópként vásárolt termék vásárlására vonatkozik.

- Csatlakozik az Eko szoftverhez, hogy megjelenítse és megossza a szívhang hullámformáit
- Akár 40-szeres erősítés (csúcsfrekvencián, analóg móddal összevetve)
- Az aktív zajcsökkentés technológia csökkenti a nem kívánt háttérhangokat
- Váltás az analóg és az erősített hallgatási módok között
- A lágyan illeszkedő fülolivák kiváló akusztikus zárást és kényelmes illeszkedést biztosítanak
- Hangolható, kétoldalas rozsdamentes acél hallgatófej nyitott vagy zárt haranggal
- Felnőtt és gyermek betegeknél történő használatra tervezték
- FDA és HIPAA elvárásoknak megfelel

¹A 40-szeres erősítés az analóg és az elektronikusan erősített hallgatózás különbségén alapul a csúcsfrekvencián (125 Hz) leadott maximális hangerő mellett.

²Az okoseszközt nem tartalmazza

További információk

Webáruház cikkszám150419
Gyártó3M Hungária
Gyártói cikkszám01.8.1896.00
GaranciaÁr szerint