WebÁruház WebNagyker



 
Részletes patron- és tonerkereső
Nyitvatartás Hétfő - Péntek: 9:00 - 17:00 (061) 422-0394

Házhoz szállítás bármely magyarországi címre

Bruttó 30.000 Forint alatti rendelés esetén 1990 Forint,
Bruttó 30.001 - 59.999 Forintig 1490 Forint,
Bruttó 60.000 Forint felett INGYENES
* kivétel speciális szállítást igénylõ termékek



 

Mágneses ékszer karkötő titán (fonott színes kővel) L-méret - 1686

Webes ár

A weben szinte mindig olcsóbb! Kérjük vedd figyelembe, hogy az itt látható ár online vásárlásra vonatkozik. Ha a boltunkban vásárolod meg a terméket, akkor előfordulhat eltérés, az itt látható árhoz képest.

Ár: regisztráció után


Egészségmegőrzés és elegancia egyben a titán mágneses karkötő segítségével! Nagyon férfias megjelenésű, mégis finom eleganciát képvisel ez a mágneses titán karkötő. A mágneses titán karkötő belsejében elhelyezett mágnesek a teljes csuklót körbe ölelik, így...
Szállítás esetén előzőleg e-mailban értesítést küldünk. (A szállítás várható legkésõbbi ideje: 2024-05-16)

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban? Vagy telefonon rendelnél? (061) 422-0394

Utolsó frissítés:
2024-05-04 12:59:29


 

Legutóbb ezeket nézted



Vásárlói vélemények

Gyorsaság: 5.5 / 6
Elégedettség: 5.5 / 6
Minőség: 5.3 / 6

"Még csak kezdő vásárlótok vagyok, így még nem nagyon lehet véleményem."
2018-02-04

"Elégedett vagyok, azt kaptam amire számítottam. "
2018-02-03

"Az üzlet nyitvatartási ideje nekem is munkaidőre esik,így ez nem túl szerencsés... szeretem személyesen átvenni a megrendelést."
2018-03-06


Egészségmegőrzés és elegancia egyben a titán mágneses karkötő segítségével!

Nagyon férfias megjelenésű, mégis finom eleganciát képvisel ez a mágneses titán karkötő.
A mágneses titán karkötő belsejében elhelyezett mágnesek a teljes csuklót körbe ölelik, így egyedülállóan intenzív hatást tudnak kifejteni az egész szervezetre a verő, illetve vivő ereken keresztül.

A mágnesek kedvező hatásai:
- feltöltődés
- öngyógyító folyamatok felgyorsulása
- több oxigén a vérben
- fájdalomcsillapítás

A mágneses karkötő segítségével divatos és egészséges lehet!Gyógyuljon, frissüljön a gyönyörű mágneses titán karkötő használatával!

A titán mágneses karkötő S, M, L-es méretben kapható.

S: 18,5
M: 19,5cm
L: 22cm


Titán mágneses ékszerek
A mágneses titán karkötők orvosolhatják a csukló környéki vázszerkezeti problémákat és felerősíthetik a vérben lévő vasat, így az jóval nagyobb mennyiségű oxigént tud szállítani a szerveinkbe, illetve a legkisebb sejtjeinkbe is. Ezáltal a sejtek, illetve szerveink működése jobbá, egészségesebbé válik.

A titán rendkívül ritka fém, előfordulása az aranyhoz mérhető. Előállítása csak a XX. században vált lehetségessé, mivel nagyon magas az olvadáspontja, illetve ellenáll a savaknak és a lúgoknak. Ezen tulajdonságai alapján az űrhajózásban, valamint a mélyfúrásoknál is sikerrel használják. Rendkívül bőr és szövetbarát, ezért a gyógyításban is eredményesen használják: protéziseknél, fém allergiában szenvedőknél.


Mágnesterápia
A mágneses terápia, mint gyógyítási mód Kínában több ezer éves múltra tekint vissza és egyidős az akupunktúrával. A tudományos kutatások az elmúlt évtizedekben megállapították, hogy sejtjeinket és szerveinket bio-mágneses burok veszi körül, amely megvédi a szervezetet a környezetben fellelhető káros sugárzásoktól.

Megbetegedések (gyulladások) esetén a sejtek ill. a szervezet mágneses tere megsérül, melynek következtében a szervezet öngyógyító mechanizmusa lelassul.

A mágnesek gyógyító ereje abban rejlik, hogy helyreállítják a sérült mágneses teret illetve a gyógyulás ideje alatt fenntartják azt.


A mágnesek hatása

A mágnesek használata jobb közérzetet és egészségi állapotot eredményez. Alkalmazásuk eredményeként növekszik a test energiaszintje, csökken a fáradékonyság, hatékonyabbá válnak a gyógyulási folyamatok, valamint kisebb lesz az ízületi gyulladások miatt fellépő fájdalom.

A hagyományos gyógyszerekkel ellentétben a mágnesek használata során semmilyen mellékhatástól nem kell tartani! A mágnesterápia, mágnes jótékony hatása a mágneses titán karkötő viselésével érezhető.


További információk

Webáruház cikkszám90996
Gyártói cikkszámMG302-S
GaranciaÁr szerint


Termékösszehasonlítások betöltése...

Garancia

A garancia részleteinek megjelenítéséhez kattints ide