WebÁruház WebNagyker



 
Részletes patron- és tonerkereső
Nyitvatartás Hétfő - Péntek: 9:00 - 17:00 (061) 422-0394

Serpenyő 30 cm duetto+ - Tefal, G7320734

KIFUTOTT TERMÉK!


Ez a termék már nem kapható. Vannak azonban új termékeink, amik ehhez hasonlóak! A következő kategóriákban nézz szét:

Serpenyők


Elképzelhető, hogy csak átmeneti, de tartósabb hiány van a termékből. Amint ismét elérhető lesz, ugyanitt rendelhetővé válik!

Legutóbb ezeket nézted

  1. Serpenyő 30 cm duetto+ - Tefal, G7320734



Vásárlói vélemények

Gyorsaság: 5.5 / 6
Elégedettség: 5.5 / 6
Minőség: 5.3 / 6

"Nem sok dolgot rendeltem eddig, de az mindig korrektul megérkezett a megbeszélt áron és időben."
2015-09-01

"Toner töltést rendeltem, gondoltam egy próbát megér, bár nagy reményeket nem fűztem hozzá. Az eredmény tökéletes lett, ugyanúgy működik, mint új korában. Ráadásul gyorsan és pontosan dolgoztatok, az előre ígért napon érkezett meg szépen csomagolva. Külön ki kell emelnem, hogy amikor leadtam a tonert személyesen, akkor még kisfiamnak is vettem fa betű készletet, azóta sokat játszik vele. Úgy érzem megtaláltam a tökéletes boltot nyomtató kellékekhez és fa játékokhoz. "
2015-09-06

"Nagyon tetszett a gyorsaság. Hamar megkaptam a terméket, és mindenről értesítettek."
2015-09-06


Duetto+ serpenyő: Erős és tartós serpenyő Finom ételek készítése minden nap még soha sem volt könnyebb! A Duetto+ egy sokoldalú rozsdamentes acél edény és serpenyő készlet, amely például segít elkészíteni a grillcsirkét a tökéletes Caesar salátához, vagy egy ellenállhatatlan finom quesadillast és rengeteg, konyhában töltött időt takarít meg Önnek annak érdekében, hogy több időt tölthessen a szeretteivel és több ideje jusson a kedvteléseire! Az elsőosztályú rozsdamentes acélból készült serpenyő rendkívüli tartósságot és hosszú élettartamot kínál, 10 év garanciával. A belső oldala tartós és hosszú élettartamú tapadásmentes felülettel ellátott a könnyű főzés és tisztítás érdekében, a külső oldala pedig tartós szegecselt fogantyúval felszerelt a nagyobb biztonság érdekében. Ez a serpenyő minden konyhába jól illő elegáns formatervvel készült, és Thermo-Signal™ hőmérséklet-jelzővel felszerelt a tökéletes főzési eredményekért minden nap. A Duetto+ serpenyő minden főzőlappal kompatibilis, beleértve az indukciósat is, tehát sohasem okoz csalódást! Termékcsalád: SERPENYŐ Méret: 30 Cm Anyag: NEMESACÉL Hőforrás: INDUKCIÓ - GÁZ - ELEKTROMOS - KERÁMIA - HALOGÉN Sütőben is használható: IGEN, 250°C-IG (kivéve az üveg fedőket) Mosogatógépben mosható: IGEN Belső bevonat/kivitel: TÜKÖRHATÁSÚ NEMESACÉL Belső bevonat neve: TITANIUM 2X Thermo-Spot (hőindikátor): IGEN Külső bevonat/kivitel: FÉNYESRE POLÍROZOTT NEMESACÉL Kiöntőperem: IGEN Nyél típusa: Rögzített PFOA mentes

További információk

Webáruház cikkszám1000468409
GyártóTefal
Gyártói cikkszámG7320734
Garanciar szerint
Vonalkód3168430321861
Súly (kg)1
Magasság (mm)8
Szélesség (mm)48
Hossz (mm)31